A stúdió kép

A stúdió

A Rubinszki Reklámstúdió Pécsett, a régióban és országosan is elismert cégként működik, több, mint 25 éve.

A Rubinszki Reklámstúdió Pécsett, a régióban és országosan is elismert cégként működik, több mint 25 éve. Komplexitását mutatja, szolgáltatásainak széles spektruma, valamint tervezői és kivitelezői profilja is. A jövőben a megújult Rubinsky Design egységesen foglalja magába a Reklámstúdió és Reklámügynökség tevékenységi körét.

Az elmúlt időszakban szakmailag új trendek felé nyitottunk, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb minőséget, vállalkozásuknak a legprofibb segítséget nyújtsuk.  Legyen szó egyedi arculatú rendezvényről, cégek számára marketing tanácsadásról, komplex nyomdai/grafikai szolgáltatásról, vagy két és három dimenziós gépesített dekorációról.

Az elkövetkező időszakban külsőleg is megújulva folytatjuk tovább, ha lehet még nagyobb lendülettel. Büszkék vagyunk az eddigi eredményeinkre, de a 2016-os évtől új irányok felé is fordulunk, kiegészítve az eddigieket.

Kollégáink szakterületükön magasan képzett profi szakemberek, fiatalságuk magában hordozza a trendeknek megfelelő szakmai tudást. Fontos számunkra, hogy szolgáltatásaink, kiszolgáljanak egy még szélesebb megbízói réteget, mert a Rubinsky Design egyedit alkot.